Veelgestelde vragen

1. Wat kost het om mijn bestelling thuis geleverd te krijgen?

GEEN bijkomende verzendkosten! The price you see is the price you get!

(Enkel geldig voor bestellingen binnen Belgie, voor bestellingen naar het buitenland zijn er wel verzendkosten. Voor bestellingen naar Nederland boven de 40 Euro rekent triomed.be geen verzendkosten aan.)

2. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Voor leveringen binnen België geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag thuis bezorgd. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een “tracking code” waarmee u uw bestelling online kunt traceren en volgen via http://www.bpost.be/track/

Voor bestellingen naar Nederland bedraagt de levertijd maximaal 5 werkdagen.

 

3. Wordt een bestelling van meerdere artikelen in 1 keer bezorgd?

In principe worden meerdere artikelen in 1 keer bezorgd. U kunt bij het bekijken van het product zien of het item nog op voorraad is. Wij vermelden duidelijk wanneer een item buiten de gangbare levertijd valt.

 

4. Door wie en op welke dagen wordt mijn bestelling geleverd?

Triomed.be werkt samen met B-post voor al haar leveringen. Bpost bezoekt elk dag van de week elk adres in België u kan er dus zeker van zijn dat uw pakket de volgende werkdag bij u wordt geleverd. Voor de juiste verlofdagen van B-post zie www.bpost.be.

 

5. Hoe kan ik betalen bij Triomed.be?

U kunt op twee manieren betalen bij Triomed.be

– via sofort online banking: uw betaling onmiddellijk geregistreerd en uw bestelling wordt onmiddellijk verwerkt.

– kiest u toch liever voor een overschrijving, dan wordt uw bestelling pas verwerkt wanneer wij uw betaling hebben geregistreerd.

 

6. Hoe retourneer ik een (of meerdere) artikel(en)?

Indien u een artikel wenst te retourneren dient u een schriftelijk document op te stellen, waarin u de reden van teruggave en of u een vervanging/terugbetaling wenst, vermeldt. U Verpakt het artikel met (een kopie van) de factuur in een degelijke verpakking. De kosten voor retourneren draagt u zelf.

Zodra triomed.be uw retourzending ontvangen en verwerkt heeft, ontvangt u een e-mail. De e-mail geeft aan wanneer u de terugbetaling of het vervangend artikel ontvangt.

 

7. Ik heb een artikel geannuleerd of geretourneerd. Wanneer word ik terugbetaald?

Indien blijkt dat u recht hebt op terugbetaling ontvangt u een email met een vermelding van de termijn waarin u uw terugbetaling zult ontvangen. In de regel proberen wij alle terugbetalingen binnen 2 weken na verwerking van uw verzoek te realiseren.

 

8. Kan ik bestellen vanuit Nederland en hoelang is een bestelling onderweg naar een adres in Nederland?

Triomed.be levert internationaal, u kunt dus gerust vanuit Nederland bestellen. De levertermijn naar Nederland bedraagt hooguit 5 werkdagen. Om onze Nederlandse klanten tegemoet te komen rekenen wij geen verzendkosten aan bij bestellingen vanaf 40 Euro.

 

9. Volgens mijn email is mijn bestelling verzonden, maar ik heb ze nog niet gekregen. Wat nu?

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Staat de status al meer dan 4 werkdagen op ‘Verzonden’?

Ja: Neem contact op via info@triomedglobal.com. Wij helpen u graag verder.

Nee: Het is mogelijk dat uw pakket binnen 4 werkdagen alsnog wordt bezorgd. Wij verzoeken u om nog even af te wachten.

 

10. Heb ik bij Triomed.be garantie op mijn artikelen?

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie.

Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren én dat het bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren.

Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dat niet het geval is, voorzien wij u zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Afhankelijk van het artikel is dat een vervanging, reparatie of terugbetaling.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen ook de fabrieksgarantie.

Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u bij de documentatie van het product. Daarin vindt u ook informatie over de termijn van de fabrieksgarantie.

 

11. Kan ik een artikel retourneren?

Ja, u kunt onbeschadigde artikelen retourneren tegen bepaalde retourvoorwaarden.

Voor beschadigde artikelen verwijzen wij u naar de vaak gestelde vragen over garantie. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Triomed.be niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.

 

12. Wat zijn de retourvoorwaarden?

U kunt onbeschadigde artikelen retourneren als u het artikel retourneert binnen de zichttermijn van 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.

Het artikel dient in originele staat en voor zover redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking te verkeren. Zij mag dus geen gebruikssporen hebben.

Voor een snelle en correcte afhandeling is het belangrijk dat u een kopie van u factuur meestuurt in de verpakking.

 

13. Kan ik een bestelling annuleren?

Ja, zolang de bestelling verwerkt wordt, kunt u een besteld artikel annuleren via uw account.

Wanneer het artikel niet langer in verwerking is, kunt u het niet meer annuleren.

U kunt het dan na ontvangst wel retourneren.

 

14. Waarom heb ik een betalingsherinnering ontvangen?

U ontvangt een betalingsherinnering wanneer wij nog geen betaling hebben ontvangen voor (een deel van) uw bestelling.

Het is mogelijk dat de bestelling niet op uw rekening geboekt kon worden.

U kunt voor één bestelling meerdere betalingsherinneringen ontvangen: bij een bestelling die uit meerdere leveringen bestaat, ontvangt u een factuur (en ook een eventuele betalingsherinnering) per (deel)levering.

 

15. Wat is incasso?

Wanneer wij geen betaling hebben ontvangen voor een (deel van) bestelling, sturen wij een betalingsherinnering. De eerste twee betalingsherinneringen ontvangt u per e-mail, de derde per post.

Wanneer wij na drie betalingsherinneringen nog geen betaling hebben ontvangen, zijn we genoodzaakt de vordering bij het incassobureau neer te leggen.

Na een overdracht aan incasso heeft Triomed.be geen inzage meer in de gegevens van de betreffende vordering. Daarom kunnen wij u voor uw vragen alleen verwijzen naar ons incassobureau. De medewerkers helpen u dan graag verder. Als blijkt dat de incasso-overdracht onterecht is, zal het incassobureau er direct zorg voor dragen dat het dossier wordt gesloten.